Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Szállítási és fizetési lehetőségek

Szállítás

Mikor kapom meg a csomagomat?
Az elektronikai eszközök kivételével minden rendelhető termékünk van állandó készleten. A rendeléseket ezen termékek esetében munkanapokon 24 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak. A délelőtt 11 óra előtt beérkezett rendeléseket aznap feladjuk. A megrendelések kiszállítását a GLS futárszolgálata végzi hétköznapokon 8-17 óra között, pontos időintervallumot nem tudunk megadni. A kézbesítés pontos napjáról és várható 3 órás időintervallumáról a GLS Futárszolgálat küld emailben tájékoztatást. Ha előreláthatóan nem tartózkodsz otthon ebben az időszakban, javasoljuk, hogy a munkahelyi címedre kérd a csomagot. A kiszállítás várható ideje 1-2 munkanap.

MPL logó A vásárlónak a 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) 2024. évi módosításának eleget téve 2024.03.28-tól lehetősége van a Magyar Posta Zrt. szolgáltatását választania a rendelése kiszállítására. Ugyanakkor felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a Magyar Posta Zrt.-vel, mint MPL csomagküldő szolgáltatóval nem állunk szerződéses kapcsolatban, így az MPL szállítással rendelt csomagokat havonta egy, előre nem megjelölt alkalommal adjuk át egy postai átvevőhelyen az MPL Futárszolgálatnak kiszállításra, így ezen csomagok esetében a vállalt kiszállítási idő 30 nap.

Mennyi a szállítási költség?
  1. A GLS házhoz szállítás díja: bruttó 1.890,- Ft
  2. GLS CsomagPont és GLS Csomagautomata: bruttó 1.500,- Ft (https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses)
  3. MPL házhozszállítás díja: bruttó 2.990,- Ft (max. 20kg feladási súlyig)⁽¹⁾

Utánvét díja minden esetben: plusz bruttó 500 Ft, mely ingyenes szállítás esetén is fizetendő.

⁽¹⁾ MPL szállítás választása esetén a postára juttatás és az extra adminisztrációs költségek fedezésére logisztikai felárat számítunk fel a normál szállítási díjon felül. A logisztikai díj MPL szállítás választása esetén plusz bruttó 2.000,- Ft, ami a szállítási költségen felül kerül felszámításra. 

Bruttó 35.000,- Ft feletti megrendelés esetén – kupon kedvezmények levonása után – a házhoz szállítás ingyenes!* Ingyenes szállítás esetén is a GLS Futárszolgálat szállítja a csomagokat a normál szállítási feltételekkel megegyezően. Figyelem! Az ingyenes szállítás igénybevétele esetén minden esetben a GLS Futárszolgálattal küldjük a csomagot. Ingyenes szállítási kedvezmény csak a banki előre utalásos vagy a Barion bankkártyás fizetési mód választható. 

*Egyedi, emailben leadott nagy tételű céges megrendelésekre nem vonatkozik. A szállítási költséget ebben az esetben az igények figyelembevételével az árajánlatban egyedileg határozzuk meg.

Meddig vehetem át a csomagomat?

A GLS CsomagPontra és csomagautomatákba kért csomagokat a GLS 5 napig őrzi. Kérjük, hogy élelmiszert tartalmazó csomagot lehetőleg a kiszállítás napján, de legkésőbb 24 órán belül vedd át a csomagponton vagy az automatából, mivel ezeken az ideális tárolási körülményeket nem tudjuk garantálni.

Sikertelen házhozszállítás esetén a kiszállítást az GLS még 1 alkalommal kísérli meg.

Sikertelen kézbesítés, újraküldés

A Vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés szállítási költsége és bruttó 3.000,- Ft adminisztrációs díj a vásárlót terhelik. Újraküldéskor a termék(ek) ára, a szállítási és adminisztrációs költség minden esetben előre utalással fizetendő.

Hol jár a csomagom?

A futárszolgálatnak történő átadásról emailben kapsz értesítőt tőlünk és a futárszolgálattól is. Ezt követően csomagod útját nyomon követheted a GLS által kiküldött emailben található linken vagy a csomagkövetés oldalán, ha megadod a csomagszámodat, amit szintén a GLS által küldött email tartalmaz. Javasoljuk, hogy a futárszolgálatnak történő átadást követően csomagod felől közvetlenül a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálatán érdeklődj a csomagszámod (nem ugyanaz, mint a rendelési szám!) megadásával.

A GLS telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 7.00 – 20.00 érhető el az alábbi, nem emelt díjas telefonszámokon:

Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660 *

Módosíthatom a szállítási címet?

A futárszolgálatnak történő átadás napján a csomag kiszállítási címe és a kiszállítás napja még módosítható a GLS szállítási értesítő emailjében található linken keresztül. Ezt követően a kiszállítási cím már csak bruttó 3.000,- Ft adminisztrációs díj megfizetése mellett módosítható. A módosítási igényt írásban, az info@gourmetvillage.hu email címre szükséges jelezni. FIGYELEM! Utólagos cím módosítás esetén a kiszállítási idő jelentősen, akár 7 nappal is megnövekedhet!

Szadán vagy Veresegyházán átvehetem személyesen a csomagomat?

Sem székhelyünkön, a 2111 Szada, Jókai utca 66. címen, sem telephelyünkön, a 2112 Veresegyház, Fő út 18. címen nincsen sem üzletünk, sem irodánk. Személyes átvételre, ügyfélfogadásra ezeken a címeken jogszabályi feltételeink NEM adottak.

Ha nyáron rendelek csokit, elolvad? (Spoiler: Nem. 🙂 )

Rendelj bátran csokoládét nyáron is! A nyári időszakban folyamatosan monitorozzuk a szállítás napjára várható hőmérséklet maximum előrejelzést. Amennyiben ez alapján szükséges, úgy a csomagba ingyenesen extra hűtést biztosító fagyasztott palackozott ásványvizet teszünk.

Fizetés és számlázás

Mivel fizethetek?

A fizetés lehetséges módjai:

  1. Előre fizetés banki átutalással** a Zahara Gold Kft.  OTP Banknál vezetett 11742049-21456080 számú számlájára, a közleményrovatban a neved és a rendelésszámod feltüntetésével vagy
  2. Utánvéttel* a futárnál készpénzben vagy bankkártyával kiszállításkor/átvételkor (bruttó 500 Ft utánvételi díj ellenében)
  3. Online fizetés VISA, MASTERCARD, American Express bankkártyával vagy Barion tárcával lehetséges***. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el! Bővebb információk a Barionról.

* Utánvéttel NEM fizethetőek az elektronikai eszközök, valamint a bruttó 150.000,- Ft összeget meghaladó és az MPL kiszállítással kért rendelések. Megértésedet köszönjük!

** Banki átutalás esetén a fizetés teljesítésére a rendelés leadását követő 2 munkanapon belül van lehetőség, ezt követően a rendelés törlésre kerül, kivéve, ha ezen időtartamon belül emailben kéred a fizetési mód megváltoztatását.

*** Bankkártyával nem fizethetőek az MPL kiszállítással kért rendelések.

A csomag automatákban a fizetés csak bankkártyával lehetséges!

Átutalásos fizetést választottam. Hova utaljak?

Előre fizetés banki átutalással a Zahara Gold Kft.  OTP Banknál vezetett 11742049-21456080 számú számlájára lehetséges. A közleményrovatban a rendelésszámod feltüntetése szükséges a beazonosításhoz.

FIGYELEM! Előre utalás esetén a csomagot csak a rendelési összeg bankszámlánkon történő jóváírását követően tudjuk feladni. A fizetés teljesítésére 2 munkanap áll rendelkezésedre a rendelés leadását követően. A 2 munkanap letelte után a rendelés automatikusan törlésre kerül.

Hány napom van utalni?

Előre utalás választása esetén az megrendelés összegének beérkezési határideje a rendelés leadásától számított 2 munkanap.  2 munkanap letelte után, ha a fizetés nem teljesült, a rendelés törlésre kerül.  2 munkanapon belül azonban a lehetőséged van a rendeléskor választott banki előre utalás fizetési mód megváltoztatását kérni utánvétes fizetési módra, amennyiben megrendelésed nem tartalmaz elektronikai eszközt. A fizetési mód megváltoztatását írásban, az info@gourmetvillage.hu email címen kérheted.

Milyen számlát kapok?

A fizetés értéknapján hiteles elektronikus számlát állítunk ki a részedre, melyet a megadott email címedre küldünk. Papír alapú számlát NEM teszünk a csomagokba. Amennyiben mégis papír alapú számlára lenne szükséged, kérünk megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezd felénk igényedet!

A számlák végösszege minden esetben 27% ÁFA-t tartalmaz.

Minimum rendelési értékhatár

Elsősorban vásárlóink érdeket előtérbe helyezve – a megnövekedett szállítási költségek folyományaként – bevezettünk egy minimális kosárértéket, ami bruttó 2.000,- Ft. A minimális kosárérték a kedvménykuponok és utalványok levonását megelőző árra vonatkozik.

Kosár

Keresés a gasztroajándék, kávé, tea, csoki termékek között…

Válassz a gasztroajándék, kávé, tea, csoki kategóriák közül!

Nagyon sajnálom, hogy nincs személyes átvételi lehetőség, de szerencsére a rendeléstől másnap sikerült a szállítás, és így el tudtuk vinni egész Kínáig. Nagyon tetszett a kedvezményezettnek.

Tüdő Ferenc

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a webáruházra. Sok okos ötletet ad a tanácstalan ajándékot vásárlóknak-eseményenként. Nekem hatalmas segítséget jelentett.Az ajándék gondosan csomagolva érkezett, ügyelve a sérülésmentességre. Végtelenül elégedett vagyok, már több ismerősömnek is ajánlottam!

Dr. Vadas Zsuzsa

Nagyon gyorsan és biztonságban szállították le a csomagot. E-mailen is félórán belül válaszoltak a felmerülő kérdésemre és még kaptam egy nagyon jó ajándék tábla kézműves csokit a rendelésem mellé. Bátran ajánlom őket! 🙂

Sonyák Béla

Udvarias kiszolgálás, rugalmas, villámgyors ügyintézés.

Mézes András

Nagyon szèpen köszönöm a gyors ès pontos kiszolgálást. Ez volt az első rendelèsem, mèg sose rendeltem semmit. Èpsègbe megèrkezett màr màsnap az üveg teàskannàm. Úgy be volt csomagolva, hogy rá lehetett volna ülni. Szuper a webáruház, mindenkinek csak ajànlom.

Balog Ildikó

Gyors szállítás, minden rendben volt. A megrendelt termékek tökéletesek! Ajánlom mindenkinek!

Benke-Bercsényi Kinga

Korrekt szállítási információ a megrendeléskor! Gyors, pontos szállítás.

Kocsis Ferenc

Csomag a leírtakat tartalmazza. Minden probléma mentes és gyors volt. Megbízható oldal .

Srna Szonja

Nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket és remek termékeiket. Széles körben dicsértem finomságaikat és mindenki, aki megkóstolta bármelyiket. Sok sikert kívánok Önöknek.

Spanyár Lajosné

Rendkívül elégedett vagyok a GourmetVillage csapatával. A karácsonyi hajrában is gyorsan kézbesítették a rendelést, gondos figyelemmel csomagolták be a törékeny finomságokat, értesítettek a csomag aktuális státuszairól, így nem izgultam, hogy időben ideér. Különösen jól esett, hogy küldtek egy kis meglepetést a fa alá. 🙂
Nagyon köszönjük, a termékek ízletessége felülmúlta az elképzeléseinket.

Farkas Boglárka

Maximálisan megvoltam elégedve a rendeléssel. Pontosan és sérülés mentesen megkaptan a termeket! Máskor is szívesen vásárolok innen!

Tompa Márta

Rendkívül gyors szállítás, másnap megérkezett amit rendeltem, tökéletesen csomagolva.

Bauer Ildikó

A termékek szépek, különlegesek. Az egyik üveg a gondos csomagolás ellenére elpattant a dobozban, de az ügyfélszolgálat szupergyorsan megoldotta a problémát. Másnap már itt is volt a hibátlan cserecsomag. Bátran ajánlom a webáruházat!

Anonim értékelő

Komolyan be volt csomagolva,még focizni is lehetett volna, akkor sem törik össze!

Szabó Lajos

A webáruházzal maximálisan elégedett vagyok. Az ügyfélszolgálat készséges, rugalmas, gyors. A termékkel kapcsolatos problémámat, annak jelzésekor azonnal megoldották. A vásárolt termék már másnap megérkezett, az sajnos hibás volt, azonban annak jelzésekor azonnal elküldték a csereterméket, így azt a következő napon már ki is szállították. Le a kalappal. 🙂

Anonim értékelő

Tökéletes választás volt innen rendelni. Minden termék amit kértem, /ajándéka/ külön buborékos csomagolásban volt. Esélye sem lett volna sérülni. Nagyon megvagyok elégedve! Ajánlom mindenkinek, különleges termékek, rengeteg kategória. Férfiaknak, nőknek, alkalmakra, karácsonyra. Egyszóval köszönöm és remek választás volt. Máskor is innen rendelek!

Szűcs Erika

Minden teljesen tökéletes volt! Nagyon hamar megkaptam a csomagokat, hibátlan állapotában. Nagyon elégedett vagyok.

Evelin F.

Igaz ugyan, hogy 3 csomag ķávé a szállításból kimaradt, de másnap azonnal pótolták és soronkívül szállították. Korábbi szállításoknál sem volt semmi probléma. Szívesen ajánlom…

Anonim értékelő

Profi csapat dolgozik ott, egy nap alatt megérkezett az ajándéknak szánt rendelés az adott címre ( rendelés 11 óráig előző nap leadva ). Korrekt !

Anonim értékelő

24 óra alatt nálam volt a megrendelt termék. Mindenkinek ajánlom! Fantasztikus csomagolás*, remek üdvözlőkártya. 10/10-re értékelném, ha lehetne az egészet.

* GourmetVillage megjegyzése: A vásárló a Single origin forró csokoládé válogatás ajándékcsomagot választotta.

Kovács M.

A csomag ajándék volt, így a termékekről nem tudok véleményt írni. A rendelés es szállitás folyamata kimondottan gyors. A csomagolás gyönyörű, és az ajándékozottnak is igazán tetszett! Csak ajánlani tudom a csomagot* es a céget is!

*GourmetVillage megjegyzése: A vásárló a LAVENDER DREAM ajándékcsomagot választotta.

Kósa Ilona

A weboldal lenyűgöző és remekül használható! Az ügyfélszolgálaton nagyon kedvesek és készségesek voltak. A szállítással is minden rendben volt; 2 nap múlva meg is érkezett a csomag. Nagyon köszönjük a 6.b nevében is! 🙂

Anonim értékelő

A termékek csomagolása rendkívül gondos és mindenre kiterjedő. Az időjárás igencsak meleg volt rendelésem idején, és a csomagba tettek jégakkut – köszönöm.

Kasza Magdolna

Gyors és precíz kiszolgálás történt így csak ajánlani tudom a céget mindenkinek! Tisztelettel A.

Barkóczi Aurélia

Minden szuper gyorsan ment. Gyors, megbízható, gyönyörűen csomagolva, biztonságosan megérkezett a termék. Rendeljetek tőlük bátran!

Anonim értékelő

Ajándéknak rendeltem a kézműves étcsokoládékat. A megajándékozott nagyon boldog volt, amikor megkapta a finom csokoládékat a személyes jókívánságokat tartalmazó üdvözlőlappal. Gyors szállítás és segítőkész emberek. Mindenkinek szívből ajánlom őket.

Horváth Gabriella

“Kedves GourmetVillage! Nagyon örültem a csomagnak, de különösen vártam az új bögrét(ami azóta a legújabb kedvencem lett/romantikus piros), a kiszállítás is nagyon gyorsan ment, egyszerűen remek. Az epres krémméz és a rumos/diólekvár is mennyei… Köszönöm az élményt, tovább fogom Önöket ajánlani!!”

Anonim értékelő

Nagyon szeretek innen rendelni, szuper gyors a szállítás és nem mellesleg isteniek a termékek! Köszönöm!

Karsai Beatrix

Az ajándékcsomag nagy sikert aratott. A virág örök, a tea látványos és ízletes, a krémméz egyedi és ínycsiklandó, a Ruby csoki az maga a csoda. […] Köszönök mindent.
Nagyon hamar megérkezett a csomag.

Szabó István

Egy kedves kávékedvelő barátunknak rendeltem kávécsomagot karácsonyra. A weboldalukon hamar rátaláltam a megfelelő ajándékra és a rendelés másnapján meg is kaptam a csomagot. Csak ajánlani tudom a GourmetVillage Webáruházat! 🙂

Varga Eszter

A weboldal attekintheto, ízléses, igényes! Az ügyfélszolgálat és az ügyintézés kifogástalan, várakozásunkat felülmúló és rendkívül kedves, korrekt. Később is szeretnénk innen rendelni és szívből ajánlom mindenkinek, aki különleges ajándékot szeretne adni másoknak vagy csak úgy önmaga kényeztetésere!

Balláné Tamási Zsanett

December 21-én rendeltem és ideért karácsonyra a csomag. Nagyon kedves ügyfélszolgálat, gyors kiszállítás. A teák egy részét ajándékként vásároltam, így nem tudok mindegyikről véleményt mondani.

Anonim értékelő

Ajándékba vettem a termékeket. Kinézetre pont olyanok voltak, mint a képen, tetszetős különlegességek.

Anonim értékelő

Gyors szállitás, preciz csomagolás!

Nagy Anikó

Nagyon segítőkészek, bármit kértem, meg tudták oldani, nagyon szívesen ajánlom őket!

Anonim értékelő

Nagyon kedves, segítőkész emberek üzemeltetik ezt a webshopot. Boldog vagyok, hogy léteznek hasonló személyek a kereskedelemben, mert szerintem ritkaság ma. A weboldalon eddig a kávékat próbáltam – nagyon örülök, hogy ilyen jó minőségű kávékat itthonról is be tudtam szerezni!

Anonim értékelő

Tökéletes volt a csomagolás és a megrendelt termékek is. Valószínűleg máskor is fogok rendelni.

Pavliskó Diana

Teaszürös üveg bögrét rendeltem. Nagyon gyorsan megkaptam. Bevált, nagyon szeretem. Szívből ajánlom a honlapot bárkinek.

Kalló Hajnalka
vásárló

Finom ízű kávét sikerült vásárolni. Nem sok webáruházban találtam közepes pörkölésű szemes kávét, ez viszont az, és nagyon rendben is van.

Csordás P.
vásárló

Ajándékba rendeltem unokatesómnak, nagyon profi volt minden, időben megkapta és csak amikor átvette derült ki számára hogy mit is kap. Nagyon tetszik neki minden, nagyon örült! Köszönjük!

Hliva Tamara
vásárló

Könnyű az oldal kezelése, egyszerű megtalálni az információkat. Időben megérkezett a csomag is, e-mailben folyamatosan tájékotattak arról, hogy hol jár.

Nagyné Tóth Dorottya
vásárló

A weboldal teljesen áttekinthető, a megrendelés egyszerű, fizetést követően nem sokkal már el is készült a csomag és átadásra került a futárnak. Meglepődtem, mennyire gyorsak.

Anonim értékelő
vásárló

Nagyon köszönöm a figyelmességüket! A csomag tegnapi napon rendben megérkezett, nagyon elégedett vagyok!
A mai rohanó világban az, hogy karácsony előtt még arra is figyelmet fordítanak, hogy esetleg egy vásárló az Önök technikai akadálya miatt nem tudja leadni a rendelését és ezért kárpótolni próbálják azt gondolom egyedülálló és kiemelkedő! Nagyon köszönöm minden vásárlótársam nevében az ügyfélközpontú hozzáállásukat! Példa értékű!

Boros Brigitta
vásárló

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

Exkluzív ajándék Nőknek: virágzó tea, a színpompás iható virágcsokor

Exclusive Offer Only At Divi

X