Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Miért válassz minket?

10 jó okod is van rá, hogy nálunk vásárolj!

Levesszük az ajándékcsomagolás és a válogatás terhét a válladról

Gasztroajándék csomagjainkat gondosan válogattuk össze kizárólag prémium termékekből úgy, hogy a termékek mind ízvilágukban, mind külső megjelenésükben tökéletes harmóniában legyenek. A fa- és papírdobozos csomagokat átadásra készen küldjük, hogy a csábító illatok és zamatok mellé a legértékesebből, az idődből is adhass bőven.

Ha mégis Te válogatnád össze a termékeket, akkor kérhetsz tőlünk egyedi ajánlatot a dekoratív csomagolására vagy választhatsz papír és juta ajándéktasakjaink közül.

VILLÁMgyorsan kiszállítás

Az elektronikai eszközök kivételével mindent tartunk készleten, amire le tudod adni a rendelésedet a webáruházban. Munkanapokon minden 11 óra előtt leadott rendelést még aznap garantáltan átadunk a futárnak, akik a forgalmas időszakok kivételével már a következő munkanapon kiszállítják azt.

Ha mégis több időre lenne szükségünk, akkor ez nem fog váratlanul érni, ugyanis munkanapokon 24 órán belül értesítünk.

*A maximális szállítási időt az ÁSZF szabályozza.

szuper biztos csomagolás

Minden csomagot páratlan gondossággal készítünk össze, hogy sérülés-, gyűrődés-, törésmentesen érkezzen hozzád. Tudjuk, hogy vásárlóink többsége ajándékba szánja termékeinket. Törekszünk rá, hogy csak esztétikai hibától mentes csomagolású terméket küldjünk ki vásárlóinknak.  Természetesen minden szállítói hibát mi sem tudunk kiküszöbölni, de elmondhatjuk, hogy egészen minimális nálunk a törési arány.

elérhető ügyfélszolgálat

Nálunk nem kell napokat várnod, hogy email-ben feltett kérdéseidet megválaszoljuk. Írj nekünk bátran, munkanapokon általában 1-2, de maximum 24 órán belül biztosan válaszolunk.

Ha telefonon keresel minket, az ügyfélszolgálati időben beérkező, esetlegesen nem fogadott hívásokat mindig még aznap visszahívjuk.

Nem csak a rendelésedről kérdezhetsz! Szívesen adunk tippeket termékeink felhasználásához, fogyasztásához, elkészítéséhez is. Ha kéred, segítünk a megfelelő ajándék kiválasztásában! Minden termékünket jól ismerjük, sokat közülük mi is használunk/fogyasztunk, így pontos, gyors, gyakorlatias válaszokra számíthatsz.

Rossz kérdés nincs, csak fel nem tett kérdés!

azonnali problémakezelés

Nagy pontossággal, odafigyeléssel dolgozunk, de ahogy mondani szoktuk: “csak az nem hibázik, aki nem dolgozik”. A hibáinkat azonban elismerjük és a lehető leggyorsabban kezeljük. Az esetleges termékcsere igényeket mindig előre vesszük, így munkanapokon akár 24, de legfeljebb 48 órán belül nálad lehet a cseretermék, így tapasztalataink szerint mindig megérkezik az átadásra az ajándék. Elállások esetén sem ülünk a pénzeden, a termék visszaérkezését követően ügyfélszolgálati munkanapokon általában 24 órán belül intézkedünk a visszatérítésről. 

*A maximális ügyintézési időt az ÁSZF szabályozza.

átláthatóság

Webáruházunkat, munkánkat és termékeinket független harmadik fél által hitelesítve véleményezhetik vásárlóink, mely webáruházunk főoldalán keresztül minden kínálatunk iránt érdeklődő számára korlátozás nélkül teljességében hozzáférhető. 

Prémium minőség

Mind a személyes hozzáállásunk, mind a “szakmai ártalom” megköveteli, hogy megköveteljük magunktól és a forgalmazott termékeinktől a prémium minőséget. Termékkínálatunkban számos díjnyertes terméket találsz.

Visszajelzéseket mindig szíves fogadunk, legyen az akár pozitív, akár negatív, hiszen fontosnak tartjuk a fejlődést, amihez elengedhetetlen a visszacsatolás, amit Tőletek kapunk!

kézműves és hazai termékek

Vegyél hazait, ajándékozz hazait! Kínálatunk jelentős részét teszik ki a hazai kézműves manufaktúrák szívvel és lélekkel, kézzel készült termékei.

Cégek, irodák igényeire szabott szolgáltatások!

Kiemelt küldetésünknek tekintjük a céges ajándékozás minőségi szintre emelését. B2B ügyfeleink számára lehetővé tesszük, hogy becsomagolható megbecsülést ajándékozhassanak! Prestige gourmet ajándékcsomag kínálatunkkal garantáljuk partnerei, munkavállalói, ügyfelei elégedettségét.  Mindeközben a hazai, kézműves élelmiszer manufaktúrák támogatásában testet ölt céges partnereink társadalmi szerepvállalása is.

Társoldalaink, a cegesajandek.zahara.hu céges ajándékcsomag kínálatunkat mutatja be, míg a  kavegepberles.zahara.hu  cégeknek biztosítja munkavállalóik és partnereik ELÉGEDETTSÉGét egy JÓ KÁVÉval az irodában.

szaktudás

Tímea, a GorumetVillage háziasszonya: közgazdászként végeztem vendéglátó és szálloda szakon. A főiskolai évek alatt leginkább a borászathoz és a kínai teakultúrához kerültem közel, később pedig egy komplex barista képzést is elvégeztem. Jelenleg hobbi szinten borászkodnak férjemmel, Sándorral, a GourmetVillage házigazdájával, aki a pénzügyekért, a beszerzésért és a B2B kapcsolattartásért, ajánlátkészítésekért felel. A lakossági ügyfeleink velem beszélhetnek a vonal végén és én vagyok a közösségi média felületeink kommunikátora is. Ellátom a webes fejlesztési, IT, grafikai, termékfotózási, termékfejlesztési és marketing feladatokat.

A hazai kézműves élelmiszerpiacot mindketten folyamatosan monitorozzuk, keressük az új gasztro trendeket. A beszállítóknál rendszeresen veszünk részt termékkóstolókon. Évről évre frissítjük, színesítjük, bővítjük termékpalettánkat.

Kosár

Keresés a gasztroajándék, kávé, tea, csoki termékek között…

Válassz a gasztroajándék, kávé, tea, csoki kategóriák közül!

Nagyon sajnálom, hogy nincs személyes átvételi lehetőség, de szerencsére a rendeléstől másnap sikerült a szállítás, és így el tudtuk vinni egész Kínáig. Nagyon tetszett a kedvezményezettnek.

Tüdő Ferenc

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a webáruházra. Sok okos ötletet ad a tanácstalan ajándékot vásárlóknak-eseményenként. Nekem hatalmas segítséget jelentett.Az ajándék gondosan csomagolva érkezett, ügyelve a sérülésmentességre. Végtelenül elégedett vagyok, már több ismerősömnek is ajánlottam!

Dr. Vadas Zsuzsa

Nagyon gyorsan és biztonságban szállították le a csomagot. E-mailen is félórán belül válaszoltak a felmerülő kérdésemre és még kaptam egy nagyon jó ajándék tábla kézműves csokit a rendelésem mellé. Bátran ajánlom őket! 🙂

Sonyák Béla

Udvarias kiszolgálás, rugalmas, villámgyors ügyintézés.

Mézes András

Nagyon szèpen köszönöm a gyors ès pontos kiszolgálást. Ez volt az első rendelèsem, mèg sose rendeltem semmit. Èpsègbe megèrkezett màr màsnap az üveg teàskannàm. Úgy be volt csomagolva, hogy rá lehetett volna ülni. Szuper a webáruház, mindenkinek csak ajànlom.

Balog Ildikó

Gyors szállítás, minden rendben volt. A megrendelt termékek tökéletesek! Ajánlom mindenkinek!

Benke-Bercsényi Kinga

Korrekt szállítási információ a megrendeléskor! Gyors, pontos szállítás.

Kocsis Ferenc

Csomag a leírtakat tartalmazza. Minden probléma mentes és gyors volt. Megbízható oldal .

Srna Szonja

Nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket és remek termékeiket. Széles körben dicsértem finomságaikat és mindenki, aki megkóstolta bármelyiket. Sok sikert kívánok Önöknek.

Spanyár Lajosné

Rendkívül elégedett vagyok a GourmetVillage csapatával. A karácsonyi hajrában is gyorsan kézbesítették a rendelést, gondos figyelemmel csomagolták be a törékeny finomságokat, értesítettek a csomag aktuális státuszairól, így nem izgultam, hogy időben ideér. Különösen jól esett, hogy küldtek egy kis meglepetést a fa alá. 🙂
Nagyon köszönjük, a termékek ízletessége felülmúlta az elképzeléseinket.

Farkas Boglárka

Maximálisan megvoltam elégedve a rendeléssel. Pontosan és sérülés mentesen megkaptan a termeket! Máskor is szívesen vásárolok innen!

Tompa Márta

Rendkívül gyors szállítás, másnap megérkezett amit rendeltem, tökéletesen csomagolva.

Bauer Ildikó

A termékek szépek, különlegesek. Az egyik üveg a gondos csomagolás ellenére elpattant a dobozban, de az ügyfélszolgálat szupergyorsan megoldotta a problémát. Másnap már itt is volt a hibátlan cserecsomag. Bátran ajánlom a webáruházat!

Anonim értékelő

Komolyan be volt csomagolva,még focizni is lehetett volna, akkor sem törik össze!

Szabó Lajos

A webáruházzal maximálisan elégedett vagyok. Az ügyfélszolgálat készséges, rugalmas, gyors. A termékkel kapcsolatos problémámat, annak jelzésekor azonnal megoldották. A vásárolt termék már másnap megérkezett, az sajnos hibás volt, azonban annak jelzésekor azonnal elküldték a csereterméket, így azt a következő napon már ki is szállították. Le a kalappal. 🙂

Anonim értékelő

Tökéletes választás volt innen rendelni. Minden termék amit kértem, /ajándéka/ külön buborékos csomagolásban volt. Esélye sem lett volna sérülni. Nagyon megvagyok elégedve! Ajánlom mindenkinek, különleges termékek, rengeteg kategória. Férfiaknak, nőknek, alkalmakra, karácsonyra. Egyszóval köszönöm és remek választás volt. Máskor is innen rendelek!

Szűcs Erika

Minden teljesen tökéletes volt! Nagyon hamar megkaptam a csomagokat, hibátlan állapotában. Nagyon elégedett vagyok.

Evelin F.

Igaz ugyan, hogy 3 csomag ķávé a szállításból kimaradt, de másnap azonnal pótolták és soronkívül szállították. Korábbi szállításoknál sem volt semmi probléma. Szívesen ajánlom…

Anonim értékelő

Profi csapat dolgozik ott, egy nap alatt megérkezett az ajándéknak szánt rendelés az adott címre ( rendelés 11 óráig előző nap leadva ). Korrekt !

Anonim értékelő

24 óra alatt nálam volt a megrendelt termék. Mindenkinek ajánlom! Fantasztikus csomagolás*, remek üdvözlőkártya. 10/10-re értékelném, ha lehetne az egészet.

* GourmetVillage megjegyzése: A vásárló a Single origin forró csokoládé válogatás ajándékcsomagot választotta.

Kovács M.

A csomag ajándék volt, így a termékekről nem tudok véleményt írni. A rendelés es szállitás folyamata kimondottan gyors. A csomagolás gyönyörű, és az ajándékozottnak is igazán tetszett! Csak ajánlani tudom a csomagot* es a céget is!

*GourmetVillage megjegyzése: A vásárló a LAVENDER DREAM ajándékcsomagot választotta.

Kósa Ilona

A weboldal lenyűgöző és remekül használható! Az ügyfélszolgálaton nagyon kedvesek és készségesek voltak. A szállítással is minden rendben volt; 2 nap múlva meg is érkezett a csomag. Nagyon köszönjük a 6.b nevében is! 🙂

Anonim értékelő

A termékek csomagolása rendkívül gondos és mindenre kiterjedő. Az időjárás igencsak meleg volt rendelésem idején, és a csomagba tettek jégakkut – köszönöm.

Kasza Magdolna

Gyors és precíz kiszolgálás történt így csak ajánlani tudom a céget mindenkinek! Tisztelettel A.

Barkóczi Aurélia

Minden szuper gyorsan ment. Gyors, megbízható, gyönyörűen csomagolva, biztonságosan megérkezett a termék. Rendeljetek tőlük bátran!

Anonim értékelő

Ajándéknak rendeltem a kézműves étcsokoládékat. A megajándékozott nagyon boldog volt, amikor megkapta a finom csokoládékat a személyes jókívánságokat tartalmazó üdvözlőlappal. Gyors szállítás és segítőkész emberek. Mindenkinek szívből ajánlom őket.

Horváth Gabriella

“Kedves GourmetVillage! Nagyon örültem a csomagnak, de különösen vártam az új bögrét(ami azóta a legújabb kedvencem lett/romantikus piros), a kiszállítás is nagyon gyorsan ment, egyszerűen remek. Az epres krémméz és a rumos/diólekvár is mennyei… Köszönöm az élményt, tovább fogom Önöket ajánlani!!”

Anonim értékelő

Nagyon szeretek innen rendelni, szuper gyors a szállítás és nem mellesleg isteniek a termékek! Köszönöm!

Karsai Beatrix

Az ajándékcsomag nagy sikert aratott. A virág örök, a tea látványos és ízletes, a krémméz egyedi és ínycsiklandó, a Ruby csoki az maga a csoda. […] Köszönök mindent.
Nagyon hamar megérkezett a csomag.

Szabó István

Egy kedves kávékedvelő barátunknak rendeltem kávécsomagot karácsonyra. A weboldalukon hamar rátaláltam a megfelelő ajándékra és a rendelés másnapján meg is kaptam a csomagot. Csak ajánlani tudom a GourmetVillage Webáruházat! 🙂

Varga Eszter

A weboldal attekintheto, ízléses, igényes! Az ügyfélszolgálat és az ügyintézés kifogástalan, várakozásunkat felülmúló és rendkívül kedves, korrekt. Később is szeretnénk innen rendelni és szívből ajánlom mindenkinek, aki különleges ajándékot szeretne adni másoknak vagy csak úgy önmaga kényeztetésere!

Balláné Tamási Zsanett

December 21-én rendeltem és ideért karácsonyra a csomag. Nagyon kedves ügyfélszolgálat, gyors kiszállítás. A teák egy részét ajándékként vásároltam, így nem tudok mindegyikről véleményt mondani.

Anonim értékelő

Ajándékba vettem a termékeket. Kinézetre pont olyanok voltak, mint a képen, tetszetős különlegességek.

Anonim értékelő

Gyors szállitás, preciz csomagolás!

Nagy Anikó

Nagyon segítőkészek, bármit kértem, meg tudták oldani, nagyon szívesen ajánlom őket!

Anonim értékelő

Nagyon kedves, segítőkész emberek üzemeltetik ezt a webshopot. Boldog vagyok, hogy léteznek hasonló személyek a kereskedelemben, mert szerintem ritkaság ma. A weboldalon eddig a kávékat próbáltam – nagyon örülök, hogy ilyen jó minőségű kávékat itthonról is be tudtam szerezni!

Anonim értékelő

Tökéletes volt a csomagolás és a megrendelt termékek is. Valószínűleg máskor is fogok rendelni.

Pavliskó Diana

Teaszürös üveg bögrét rendeltem. Nagyon gyorsan megkaptam. Bevált, nagyon szeretem. Szívből ajánlom a honlapot bárkinek.

Kalló Hajnalka
vásárló

Finom ízű kávét sikerült vásárolni. Nem sok webáruházban találtam közepes pörkölésű szemes kávét, ez viszont az, és nagyon rendben is van.

Csordás P.
vásárló

Ajándékba rendeltem unokatesómnak, nagyon profi volt minden, időben megkapta és csak amikor átvette derült ki számára hogy mit is kap. Nagyon tetszik neki minden, nagyon örült! Köszönjük!

Hliva Tamara
vásárló

Könnyű az oldal kezelése, egyszerű megtalálni az információkat. Időben megérkezett a csomag is, e-mailben folyamatosan tájékotattak arról, hogy hol jár.

Nagyné Tóth Dorottya
vásárló

A weboldal teljesen áttekinthető, a megrendelés egyszerű, fizetést követően nem sokkal már el is készült a csomag és átadásra került a futárnak. Meglepődtem, mennyire gyorsak.

Anonim értékelő
vásárló

Nagyon köszönöm a figyelmességüket! A csomag tegnapi napon rendben megérkezett, nagyon elégedett vagyok!
A mai rohanó világban az, hogy karácsony előtt még arra is figyelmet fordítanak, hogy esetleg egy vásárló az Önök technikai akadálya miatt nem tudja leadni a rendelését és ezért kárpótolni próbálják azt gondolom egyedülálló és kiemelkedő! Nagyon köszönöm minden vásárlótársam nevében az ügyfélközpontú hozzáállásukat! Példa értékű!

Boros Brigitta
vásárló

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

Exkluzív ajándék Nőknek: virágzó tea, a színpompás iható virágcsokor

Exclusive Offer Only At Divi

X