Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Virágzó tea – az iható virágcsokor

Virágzó tea – az iható virágcsokor

avagy apró figyelmesség virágcsokor helyett

Okozz meglepetést!

Ajándék nőknek, meglepetés nőknekA meglepetés öröme akkor tud teljes lenni, ha egyáltalán nem számítunk rá. Névnapra, születésnapra, Nő-napra mindig megkapjuk a szokásos vágott virágcsokrot vagy egy cserepes virágot. Ez szuper dolog, persze, de amikor belefáradunk a hétköznapokba, akkor mindennél jobban esik egy váratlan figyelmesség.

Vágott virágcsokor helyett

A vágott virágcsokrot van, aki alapból nem szereti, mert míg a természetben hagyva hetekig vagy akár hónapokig is gyönyörködhetünk benne, addig levágva gyorsan elhervad, így szinte a semmiért avatkozunk be a természetbe.
Mindemellett, aki örül a vágott virágnak, annak is extra meglepetést tudunk okozni, ha valami egészen új, váratlan ajándékot kap a megszokott csokor helyett.

Mi az a virágzó tea?

Virágzó tea rendelés Zahara zöld tea TündérkosárA virágzó tea egy kézzel készített műalkotás: A frissen szedett levélcsúcsokat kézzel csomózzák és kötik csokorba a színpompás virágszirmokkal, majd préselik és szárítják. A teagolyó üvegkancsóba helyezve és forró vízzel leöntve néhány perc alatt kivirágzik. A végeredmény pedig egy kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, selymes lágy ízű, ugyanakkor karakteres, egyedülálló aromájú zöld tea, amely nem csak finom és egészséges, hanem varázslatos látványt is nyújt.
A virágzó tea kötése nagyon hasonlít a virágcsokor kötés művészetéhez, épp ezért többféle alkotás is elérhető. Érdemes ezért olyan virágzó tea csomagot rendelni, amibe többféle teagumó, avagy virágcsokor lett összeválogatva.

Nézd végig a virág kinyílását!

Egy teagumó többször is felönthető, összesen körülbelül másfél liter tea készíthető belőle. Forró vízzel leöntve a gumó először felúszik a víz tetejére, majd amikor a külső, zöld tea levelek megszívták magukat vízzel, leszáll a teáskanna vagy a pohár aljára, ekkor kezd kibontakozni a gumó belsejében rejtőző virág. A folyamatot érdemes türelmesen, közelről végignézni, csodálatos és egyben megnyugtató látvány, mintha egy valódi virágbimbó kinyílását figyelhetnénk meg.

Virágzó tea – az otthonod dísze

Virágzó tea rendelés Zahara zöld tea TündérkosárHa elkészült a tea, akkor sem kell kidobni a kinyílt teagumót! Óvatosan helyezd át egy hideg vízzel megtöltött borospohárba és még több napig díszítheti otthonod, gyönyörködhetsz benne, hasonlóan egy igazi vágott virágcsokorhoz!
 
 
 
 

Virágzó tea romantikus gyertyafényes vacsorákhoz

Virágzó tea rendelés Zahara zöld tea TündérkosárA virágzó tea gumóját kivirágoztathatod teáskanna helyett egy nagy űrtartalmú borospohárban is. Ha a Párod nem iszik alkoholt és/vagy nagy tea rajongó, akkor egy kellemes háttérzene kíséretében, gyertyafény mellett igazi különleges élmény a virágzást végignézni. Ha utána a teljesen kinyílt gumót áthelyezitek egy másik, hideg vízzel töltött borospohárba, akkor az elkészült teát a borospohárból is el lehet kortyolgatni, a vacsora hangulatához illően.

Virágzó tea különleges alkalmakra

Ajándékötlet esküvőre, évfordulókra, lánykéréshez

Tea kedvelő ínyenceknek kiváló ajándék lehet a virágzó tea olyan alkalmakra is, mint esküvő, évforduló, de akár egy lánykérést is még különlegesebb pillanattá tehet.

Szeretnéd MOST végignézni a virágzást?

A Zahara ezerarcú tea éskávé világa YouTube csatornáján most megteheted.U.i.: Ha ezt a cikket most nőként olvastad végig, akkor lepd meg magad egy virágzó teával, vagy még jobb, ha továbbítod Párodnak is olvasásra. 😉 Ugyanakkor szuper ajándékötlet lehet Barátnődnek, Anyukádnak vagy teakedvelő Lányodnak is!

 

Virágzó tea rendelés

Gasztro blog cikk ajánló…

Gourmet konyha

Pörköld magad! - otthon a sütőben

Konyhatündérek, gasztro ínyencek, FIGYELEM!

Van 15 perced, hogy kipróbáld magad pörkölőmester bőrébe bújva? Kísérletezz a különböző pörkölési szintekkel, miközben mennyei kávé illat lengi be a szobát! Megmutatjuk hogyan! Velünk tartasz?

X